Σας καλωσορίζουμε σε μία νέα Ελληνική πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών

Η διαδικασία

Η πλατφόρμα ONLINE OFFERS γίνεται συνδρομητική.

Από 1 Φεβρουαρίου 2022 πρόσβαση στην πλατφόρμα θα επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη με ενεργή 12μηνη συνδρομή.
Το κόστος της συνδρομής είναι 248ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Η δημοπρασία εκτελείται με τη μέθοδο των κλειστών προσφορών. Η μεγαλύτερη προσφορά ορίζει τον νικητή της δημοπρασίας. Αν 2 αγοραστές έχουν καταθέσει ισόποση προσφορά, τότε ο νικητής αυτόματα είναι εκείνος που έδωσε πρώτος τη μεγαλύτερη προσφορά.

Ξεκινώντας, ο χρήστης που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε κάποιον πλειστηριασμό πρέπει πρώτα να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας.
 
Η αίτηση εγγραφής, αφού ολοκληρωθούν τα βήματα που σας αναφέραμε, αποστέλλεται με e-mail στους διαχειριστές της πλατφόρμας, οι οποίοι στη συνέχεια επεξεργάζονται την αίτηση και είτε την εγκρίνουν, είτε την απορρίπτουν εντός 48 ωρών.
 
Από τη στιγμή που εγκριθεί η αίτηση εγγραφής σας, είστε πλέον ενεργός χρήστης και μέλος του offers.onlinebid.gr
 
Αφού εγγραφείτε, έχετε πρόσβαση στο δικό σας διαχειριστικό, όπου μπορείτε να βλέπετε τα στοιχεία σας, τις προσφορές σας και τις χρεώσεις σας στην περίπτωση που κερδίσετε κάποιον πλειστηριασμό.
 
Το offers.onlinebid.gr δεν απαιτεί κανένα ποσό και καμία χρέωση για τη συμμετοχή σας στους πλειστηριασμούς και μπορείτε από τη στιγμή που είστε εγγεγραμμένος να συμμετέχετε σε όσους θέλετε.
 
Μετά τη λήξη του πλειστηριασμού ο χρήστης που κερδίζει πρέπει να προχωρήσει σε επιβεβαίωση από τη σελίδα ‘ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΟΥ’ και καταβάλει – τότε και μόνο τότε (εφόσον είναι νικητής) – τη χρέωση προμήθειας νικητή, που έχει οριστεί εξαρχής και εμφανίζεται στο αντίστοιχο πεδίο της οθόνης και για τον κάθε πλειστηριασμό, καθώς και το ποσό αγοράς του οχήματος.
 
Η απάντηση ότι το αυτοκίνητο κατοχυρώθηκε στον χρήστη που κέρδισε θα αποστέλλεται έως και 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία του πλειστηριασμού.
 
Αφού αποσταλεί η απάντηση/επιβεβαίωση πως το όχημα κατοχυρώθηκε στο όνομα του χρήστη, τότε και μόνο τότε, εκείνος θα έχει την δυνατότητα να δει το όχημα από κοντά.
 
Όταν ο χρήστης δει το όχημα από κοντά και εκείνο είναι της αρεσκείας του, μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία μεταβίβασης κανονικά, διαφορετικά αν για κάποιο λόγο τελικά δεν επιθυμεί να το αγοράσει ή δεν υπάρχει αντιστοιχία της εικόνας που είδε στην ιστοσελίδα με την πραγματικότητα, τότε τα χρήματα του θα καταβάλλονται πίσω στο λογαριασμό του εντός 24 ωρών.
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Προσφέρουμε

  • Ασφαλή πλατφόρμα δημοπρασιών και συναλλαγών
  • Εύχρηστο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης
  • Πλήρη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής σας
  • Συνεχή ροή οχημάτων προς πλειστηριασμό
  • Εγγυημένη πρόσβαση και συμμετοχή
  • Εξασφαλισμένη διαθεσιμότητα
  • Χαμηλά κόστη διαχείρισης και συμμετοχής

Κάντε την αίτησή σας

Κάντε την αίτηση εγγραφής σας σήμερα, μπείτε στον κόσμο του onlinebid και ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα για τις δημοπρασίες οχημάτων.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ